Megáldották a Rádió Szarvas új stúdióját

Megáldották a Rádió Szarvas új stúdióját

Share this content.

Szöveg: Evangélikus.hu
Szarvas – Új helyre költözött a Rádió Szarvas stúdiója, a SZÁT Irodaház 3. emeletére, a Körös Tv Stúdiója mellé. Ez alkalomból Sipos Zoltán és Lázár Zsolt tulajdonosok köszöntőt mondtak, majd Horváth Z. Olivér és Zahorecz Pál szarvasi lelkész áldották meg az épületet. Ezután a megjelenteknek bemutatták a munkatársakat és az új stúdiót is. Az új helyen az első interjút Babák Mihály polgármester adta, aki tájékoztatta a lakosságot az aktuális városi ügyekről a 105,4 Mhz-en.

Mint ismeretes, a Rádió Szarvas az egyik olyan rádió Magyarországon, amely a szombathelyi Credo Rádióval és a Magyar Evangélikus Rádiómisszióval együtt, az evangélikus Útmutató napi igéi alapján áhítatokat készít meghallgatható formában. A felvételek közlésében a Sola Rádió is részt vesz. Credo Rádió: Szombathely – FM 98,8; Rádió Szarvas: Szarvas – FM 105,4; Sola Rádió: Budapest – FM 101,6

A 2020. évi evangélikus Útmutatóból származó igék, valamint a hozzájuk írt igemagyarázatok és imádságok a Napi ige – Lelki útravaló az év minden napjára (Szerkesztette: Galambos Ádám, Luther Kiadó, 2019) című kötetben is olvashatóak.

Lázár Zsolt esperes nyilatkozata a Rádió Bézsben. Az interjút Pártai Lúcia készítette.

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!