Megjelent a Dunántúli Harangszó decemberi száma

Megjelent a Dunántúli Harangszó decemberi száma

Share this content.

Szöveg: Koczor György
Győr – Elérkeztünk a Dunántúli Harangszó idei utolsó számához.

Ebben is sok érdekességet kínálunk olvasóinknak a sok szokásos, de áldásos téma mellett. Az egyháztörténet Lucas Cranach-hal, a teológiai rovat pedig a keresztséggel és az abortusszal foglalkozik.

A kerületi oldalakon az elmúlt időszak nagy eseményeiről olvashatunk, míg a megyei oldalak a karácsonyi szokásokról adnak hírt.

Lapunk második felében az utolsó részéhez érkezett Nyitás című rovatban a Pünkösdi Gyülekezettel és a Berlini Magyar Protestáns Gyülekezettel ismerkedhetünk meg.

Emellett Varga Gyöngyi arc/képét" ismerhetjük meg és Szokolay Sándor máig ható karácsonyi üzenetének lehetünk részesei, a gyerekrovat után pedig egy most felfedezett könyvről olvashatunk rövid cikket.

A jó olvasás és készülődés után áldott karácsonyi ünnepeket kíván: Koczor György főszerkesztő

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!