Megjelent a Dunántúli Harangszó őszi száma

Megjelent a Dunántúli Harangszó őszi száma

Share this content.

Szöveg: Koczor György
Győr – A Dunántúli Harangszónál stafétaváltás történt, erről ír most ajánlójában az új főszerkesztő, Koczor György.

A stafétaváltásnak az a lényege, hogy a futó átveszi az előzőtől a stafétabotot, és lefutja ugyanazt a kört, melyet az elődje. Az eredmény azonban közös lesz. Most, amikor Kovács László barátomtól – akit a bajai gyülekezet lelkészévé választott, így elköltözött a Nyugati (Dunántúli) Evangélikus Egyházkerületből – átveszem a stafétát, és nekiiramodok. Az első méterek eredménye ez a mostani újság.

Olvasóinknak így ajánlom az igemagyarázatokon túl Túróczy Zoltánról való megemlékezésünket és az evangélikus tanításunk alapjaihoz tartozó tanulmányokat. A szokásos kerületi és megyei beszámolókat követően nyitunk és kitekintünk, arcképet mutatunk, és fiatalokat szólítunk meg. Van tehát sok élvezetes és mély olvasmány, melyekhez élményteli olvasást kívánok.

Eddigi főszerkesztőnknek pedig sok áldást kérünk a további munkájához, hogy még sokszor és sokféleképpen adhassa át ezt a stafétát a célba érésig! És hogy mi is az a staféta, melyet hordozunk tovább…

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!