Megjelent a Dunántúli Harangszó szeptemberi száma

Megjelent a Dunántúli Harangszó szeptemberi száma

Share this content.

Szöveg: Koczor György
Győr – A Dunántúli Harangszó 2019. évi 3. számának ajánlóját olvashatják Koczor György főszerkesztő tollából.

Kezdődik a tanév, mint minden évben. Ki jobban, ki kevésbé várja. Egy újabb osztályba lépünk, még akkor is, ha már nem az iskola padjait koptatjuk. Vannak nagy indulások. Óvoda, általános iskola, középiskola, egyetem. Mindig az első lépés a legérdekesebb. Arra készülünk a legjobban, hogy már az indulás is jól sikerüljön. Füzet, ceruza, bekötött könyvek…

De hogyan is készülnek a tanárok a kezdődő tanévre? Az új számban különösen is arra kérdeztünk rá, hogy mit is jelent Jézus követőjeként tanítani. Minderről a megyei oldalakon olvashatunk. Lapunk őszi számában a Hit Gyülekezete felé nyitottunk, a svédországi szolgálat felé tekintettünk ki, és az új egyházkerületi missziói lelkész arcképét ismerhetjük meg. Jó lenne-e elfelejteni a tegnapot? – teszi fel a kérdést a „Megosztom” rovat a Yesterday című film alapján.

Mindamellett, hogy jó olvasást kívánok újságunkhoz, felhívom a figyelmet a kerületi artikuláris napra, amelyre várjuk Olvasóinkat is!

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!