Megjelent a legújabb Híd magazin

Megjelent a legújabb Híd magazin

Share this content.

Forrás: Híd magazin
Budapest – Megjelent a Híd magazin legújabb száma. Néhány név a szerzők és az interjúalanyok közül: Prof. Csermely Péter, dr. Szalai András, Kondor Péter, Balicza Iván, dr. Nagypál Szabolcs, dr. Szigeti Jenő, dr. Szabados Ádám, Gáncs Péter, dr. Hafenscher Károly, dr. Garádi Péter, Balogh Tibor, Cseri Kálmán, Böjte Csaba, Ribár János, Frenyó Lászlóné dr. Várally Lenke, Győri János Sámuel, Jásdi Beáta, Csorba István és mások.
Fókusz: híd hívők és ateisták között, híd a felekezetek között, híd a vallások között, híd az egyház és világ között, hidak a Bibliában

Élő víz: Van halálosabb, mint a koronavírus, Keresztyén identitás, Ősi idegenek, Hajó veszélyes vizeken, A keresztyén szabadság.
+
Versek, ének, derű, teológia, bizonyságtétel, keresztrejtvény...
40 szerző, 60 írás, 100 kép

Megrendelhető: evmis@lutheran.hu

Beszélgetés a fókusztémáról:
A legutóbbi lapszám kifejezetten a hidakkal foglalkozik, amelyek láthatatlanul épülnek ember és ember, ember és Isten között. Szóba kerülnek felekezeti és hitbeli különbségek, valamint fizikai korlátok is, mint amilyen a közelmúltban átélt karanténhelyzet volt. Szeverényi Jánossal, a magazin szerkesztőjével beszélget Erdészné Kárpáti Judit.
Címkék: Híd magazin -

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!