Megjelent a Napi ige című kötet

Megjelent a Napi ige című kötet

Share this content.

Forrás: Luther Kiadó / Gyülekezeti és Missziói Osztály
A Napi ige – Lelki útravaló az év minden napjára című áhítatos könyvet a bibliaolvasó Útmutató 2020-as napi igéi alapján közel százharminc evangélikus lelkész írta. A havi igéket is tartalmazó könyv a Gyülekezeti és Missziói Osztály és a Luther Kiadó gondozásában jelent meg.

Mindannyian keresők vagyunk.
E kötetben százhuszonöt evangélikus lelkész és teológus írt a 21. század nyelvén napi igemagyarázatokat, áldásokat és imádságokat, hogy a Biblia üzenetére nyitott embereknek lehetőséget adjanak az elmélyedésre, a napi elcsendesedésre, az üzenet megvitatására. A kötetben szereplő gondolatok közvetlenek, nem tolakodóak, ugyanakkor módot adnak a Biblia és önmagunk megismerésére. A naponkénti rövid áhítatok a szentírási igékhez kapcsolódva az Istenre és ezáltal a magunkra és másokra figyelést segítik.
Adjon öt percet magának, hogy minden napja barátságosabb és teljesebb legyen!

A Napi ige – Lelki útravaló az év minden napjára című kötet a Luther Kiadó webáruházán keresztül is megrendelhető: https://bolt.lutherkiado.hu/kategoriak/konyvek/napi-ige-663-detail

Napi ige – Lelki útravaló az év minden napjára
Szerkesztette: Galambos Ádám
Gyülekezeti és Missziói Osztály, Luther Kiadó, 2019, 536 oldal, 2000 Ft.

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!