Megtartották az „Angyali segítség az Ótemplomból” záró ételosztását

Megtartották az „Angyali segítség az Ótemplomból” záró ételosztását

Share this content.

Forrás: Facebook.com / Angyali segítség az Ótemplomból
Szarvas – Az Ótemplomi Evangélikus Egyházközség és az Ótemplomi Szeretetszolgálat vízkereszt ünnepén kezdte el jótékonysági sorozatát az „Angyali segítség az Ótemplomból” címmel. Ez a akciósorozat immáron a hatodik. Ebben az évben eddig kilenc nagyszabású ételosztást hirdettek meg.

„Ebben az időszakban 3600 liter ételt osztottunk ki, ami több mint kilencezer adag ételt jelentett.írták a szarvasiak a Facebook oldalukon. Nagyon sokan segítették az akciósorozatot. Voltak akik pár száz forinttal járultak hozzá, de páran egy egész ételosztás költségét magukra vállalták. Így történt az elmúlt a vasárnapon is. Istennél tudvalévő testvérünk adománya segítette a sorozat záró ételosztást. Pásztor Matyi és a főzőcsapat úgy döntött, hogy Virágvasárnap igazán különleges étellel lepik meg a rászorulókat: palóclevest főztek, amihez 65 kilogramm húst, 40 kilogramm zöldbabot, sok finom zöldséget és tejfölt használtak fel. Az ételosztás a déli harangszót követően kezdődött el. Pár perc alatt gazdája lett a sok adag finom ételnek. Köszönet az adományozóknak, a lelkes főzőcsapatnak. Isten áldása legyen mindazokon, akik elfogadták az ebédet!”

Az ételosztás képekben.

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!