Megújult az Északi Egyházkerület honlapja

Megújult az Északi Egyházkerület honlapja

Share this content.

Szöveg: Balicza Máté
Budapest – Örömmel adjuk hírül, hogy az elmúlt hét végével elindult az Északi Egyházkerület új honlapja, amelynek elérhetősége: http://eszak.lutheran.hu.

A jelentősen megújult felület formailag, és bizonyos átvett tartalmak tekintetében is illeszkedik egyházunk országos honlapjához, ugyanakkor az egyházkerület saját arculatát közvetíti. Oldalunkon különböző lelki tartalmakat és friss beszámolókat közlünk gyülekezeteink, intézményeink életéből, bemutatjuk egyházkerületünk jelenét és múltját, valamint segítünk tájékozódni a legfontosabb közelgő eseményekről, elérhetőségekről. Reménység szerint így sok hasznos információ mellett folyamatosan tudunk majd újdonsággal és lelki táplálékkal is szolgálni egyházkerületünk hívei, lelkészei és tisztviselői, valamint minden látogató számára.

Ahogyan az egy honlap esetében lenni szokott, a szerkesztői teendők listáján még mindig sok javítani-, jobbítani- és csinosítani való van (és lesz is folyamatosan). A kedves látogatók építő jellegű észrevételeit is szívesen fogadjuk a https://eszak.lutheran.hu/contact címen elérhető űrlapon keresztül.

Köszönet illeti az Északi Püspöki Hivatal és egyházunk Internet Munkacsoportjának a megújulás folyamatában szerepet vállaló valamennyi munkatársát. Kérjük Istent, hogy legyen áldása az egyházkerület új honlapján!

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!