Mi a helyzet Ágfalván, a Pszichiátriai Betegek Otthonában járvány idején?

Mi a helyzet Ágfalván, a Pszichiátriai Betegek Otthonában járvány idején?

Share this content.

Riporter: Pusztai Kriszta, utómunka: Győri András Timótheus
Szombathely – Ágfalva – A Szombathelyi Evangélikus Diakóniai Központ működteti az Ágfalvai Pszichiátriai Betegek Otthonát 2018 januárja óta. 2020. február óta új telephelyvezetője van az otthonnak Bánfi Ákos személyében. Ő dolgozott már kulturális és szociális területen, valamint vállalkozóként is, de tanult teológiát is. Minden eddig megszerzett tapasztalatát tudja hasznosítani jelenlegi szolgálatában. Vele és Gregersen–Labossa György lelkésszel beszélgetett a Credo Rádióban Pusztai Kriszta riporter arról, hogy a járvány idején milyenek a hétköznapok az otthonban.

Gregersen–Labossa Györgytől az elmúlt 2,5 év tapasztalatairól is hallhatunk és jövőbeni tervekről, fejlesztésekről is szó esik a 60 perces, 4 részre osztott interjúban.

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!