Napi 1000 adag melegételt oszt ki hat napon át az Ökumenikus Segélyszervezet a fővárosban

Napi 1000 adag melegételt oszt ki hat napon át az Ökumenikus Segélyszervezet a fővárosban

Share this content.

Forrás: segelyszervezet.hu
Budapest – Az Ökumenikus Segélyszervezet idén is megszervezi hagyományos adventi-karácsonyi melegétel-osztását. Hat napon át, december 17. és 22. között naponta 1000 adag ételt osztanak ki önkéntesek, támogatók és a Segélyszervezet munkatársai a hajléktalanoknak, illetve rossz szociális körülmények között élő családok számára. A szeretetvendégségen az étel mellett feldíszített, fűtött sátor és karácsonyi zene is várja a rászorulókat

December 17-én, kedden az Ökumenikus Segélyszervezet munkatársai, önkéntesei osztották ki az ételadagokat, melybe bekapcsolódott Rátonyi Kriszta műsorvezető és Péter Szabó Szilvia énekesnő. Az ebédet a PENSIO Minőségi Közétkeztetés Kft. készítette, az ételosztáson jelen voltak Schmitt Pálné Makray Katalin, valamint Hampel Katalin (divattervező) és barátaik is. A mai menü székelykáposzta + kenyér + savanyúság + forró tea + sütemény volt.

A fővárosi ételosztás kapcsolódik az Ökumenikus Segélyszervezet szeretet.éhség. Országos Adventi Pénzadománygyűjtéséhez. A karitatív szervezet ünnepi segélyakcióit és egész éves rászorulókért végzett munkáját a 1353-as adományvonal tárcsázásával lehet támogatni!  Az adományvonalra 1 hívás 250 forint, így 4 hívás egy tál meleg ételt jelenthet egy rászorulónak!

Időpontok mindennap:

2019. december 17-22., (kedd-vasárnap) 11 órától

Helyszíne:

Budapest XXI. (Csepel), Kossuth Lajos u. 138-148. közötti lakótömbbel szemben, a Shell benzinkút előtti parkolóban.

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!