Gundel Takács Gábor tényleg komolyan kérdezi

Gundel Takács Gábor tényleg komolyan kérdezi

Share this content.

Szöveg: Kézdi Beáta. Fotó: Kiss Tamás
Gundel Takács Gábor kinyilatkoztatások helyett sokkal inkább hisz a jó kérdésekben, de azt is elárulta, hogy amikor indulatos, akkor nem ír. „Olyankor nem szabad megszólalni. Nem szabad, hogy indulat vezesse az írásokat. Valós problémákról, kérdésekről kell beszélni, és ezeket megírni.” A népszerű műsorvezető cikkei mostantól rendszeresen jelennek meg a SZEMlélek blogon.

„Több értéket a médiába!” címmel sajtóbeszélgetést szervezett a SZEMlélek online magazin március 21-én délelőtt, ahol Gundel Takács Gábor volt vendég, mivel a népszerű műsorvezető csatlakozott a SZEMlélek csapatához.

A SZEMléleken megjelent, olimpia-rendezéssel kapcsolatos interjú után, már a közmédiától való távozást követően fogalmazódott meg a műsorvezetőben, hogy egy keresztény portálnak szívesen írna. Gundel Takács elárulta, hogy régen szeretett volna már írni, de nem volt rá energiája a televíziós munka mellett. A SZEMlélek magazint azért választotta, mert nem szeretett volna politikailag determinált portálon írni, vagy olyanon, ahol ingerült, nem átgondolt írások és kommentek jelenhetnek meg. A műsorvezető úgy fogalmazott, hogy akik ezt a weblapot olvassák és írják egy közösség, és az itt megjelent értékek számára is fontosak. „Értékválság van a világban, Európában, így hazánkban is. Az emberek ezért értékeket keresnek, de nagyon nehéz dolguk van a mindent elözönlő információáradatban” – tette hozzá.

Eddig két írás jelent meg Gundel Takács Gábortól ezután havonta háromszor lehet majd tőle cikkeket olvasni. (Első cikke itt olvasható, a második pedig itt.)

Tovább a KötőSzó blogra.

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!