A Magyarországi Evangélikus Egyház stratégiai munkacsoportja pályázatot ír ki gyülekezeti stratégiák elkészítésére

A Magyarországi Evangélikus Egyház stratégiai munkacsoportja pályázatot ír ki gyülekezeti stratégiák elkészítésére

Share this content.

Budapest – A Magyarországi Evangélikus Egyház stratégiai munkacsoportja pályázatot ír ki gyülekezeti stratégiák elkészítésére. Az alábbiakban ez olvasható.

A pályázat célja, hogy a Láthatóan evangélikus. A Magyarországi Evangélikus Egyház stratégiai prioritásai 2012–2017 című dokumentumra építve gyülekezeti szinten is elmélyüljön a stratégiai gondolkodás és tervezés.

A pályázatot legalább 6–8 oldal (kb. 12 ezer karakter) terjedelemben kell elkészíteni, melynek tartalmaznia kell az operatív tervezést is. A pályázatokat a strategia@lutheran.hu címre kell beküldeni.

A pályázat leadási határideje: 2013. augusztus 15., eredményhirdetés 2013. szeptember 15-én várható.

I. díj                 100 000 Ft
II. díj                 60 000 Ft
III. díj                40 000 Ft
(A pályadíjak nettó összeget jelentenek.)

A stratégiai munkacsoport és az általa bevont szakértők minden beérkezett pályázatról rövid értékelést készítenek, ezzel is segítve a további gondolkodást és tervezést.

A pályázatról további tájékoztatás kérhető: Joób Máté (+36 20 824 2027, mate.joob@lutheran.hu). A stratégiai honlap címe: https://strategia.lutheran.hu/

 

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!