Keresik Bukovits Attilát – Csütörtökön tűnt el a teológus otthon lakója

Keresik Bukovits Attilát – Csütörtökön tűnt el a teológus otthon lakója

Share this content.

Családja és barátai keresik Bukovits Attilát, az ELTE BTK hallgatóját, az Evangélikus Teológus Otthon külsős lakóját, akit csütörtökről péntekre virradó hajnalban láttak utoljára a budai Irinyi József utca környékén – tudta meg szerkesztőségünk egy közleményben Korányi András egyetemi lelkésztől és a teológus otthon lakóitól. A rendőrség hivatalosan megkezdte a keresését, az Evangélikus Teológus Otthon közössége aggódva, együttérzéssel és imádsággal kíséri figyelemmel a történteket. Aki tud bármit az ügyben, kérjük, értesítse a rendőrséget.
Személyleírás:
 
Kb. 175 cm magas, vékony testalkatú, vállig érő haját hátul copfba kötve viseli. Időnként kis szakálla van. Apró (kb. 2cm-es) heg van a homlokán.
Eltűnésekor fekete-fehér kárómintás pulóvert, farmert viselt.
Telefonja lemerülve/kikapcsolva. Bankkártyája nincs nála. 
Hivatkozások: Facebook. - A Velvet cikke. -
Címkék: eltűnt - Címlapcikk -

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!