Elindult az Ökumenikus Segélyszervezet fővárosi ételosztása

Elindult az Ökumenikus Segélyszervezet fővárosi ételosztása

Share this content.

Forrás: segelyszervezet.hu, fotó: Fekete Dániel
Budapest – Elkezdődött az Ökumenikus Segélyszervezet hagyományos adventi-karácsonyi melegételosztása a fővárosban. Öt napon át, december 19. és 23. között naponta 1000 adag ételt osztanak ki önkéntesek, támogatók és a segélyszervezet munkatársai a hajléktalanoknak, illetve rossz szociális körülmények között élő családok számára.

December 19-én kedden az ételosztást támogató PENSIO Minőségi Közétkeztetés Kft. és az Ökumenikus Segélyszervezet munkatársai, önkéntesei osztották ki az ételadagokat. Az ételosztásban részt vett Schmitt Pálné Makray Katalin, Hampel Katalin (divattervező) és barátaik, valamint Lehel László, a segélyszervezet elnök-igazgatója is. A szeretetvendégség menüje székelykáposzta tejföllel, bejgli, valamint kenyér, tea, szaloncukor és gyümölcs volt.
A fővárosi ételosztás kapcsolódik az Ökumenikus Segélyszervezet szeretet.éhség. országos adventi pénzadománygyűjtéséhez. A karitatív szervezet ünnepi segélyakcióit és egész éves, rászorulókért végzett munkáját a 1353-as adományvonal tárcsázásával, hívásonként 250 forinttal lehet támogatni!
A rászorulókat 2017. december 23. szombatig mindennap 11 órától a Budapest XXI. ker. (Csepel), Kossuth Lajos u. 138148. közötti lakótömbbel szemben, a Shell-benzinkút előtti parkolóban felállított, fűtött sátorban várják a szervezők. A szerdai menü rizses hús lesz.

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!