Megalakult a Kötőszó-beszélgetések nevű Facebook-csoport!

Megalakult a Kötőszó-beszélgetések nevű Facebook-csoport!

Share this content.

Forrás: kotoszo.blog.hu
A Kötőszó evangélikus közéleti blog már a kezdetektől fogva azt a célt tűzte ki a zászlajára, hogy mi, evangélikusok beszélgessünk. Beszélgessünk közéletről, teológiáról vagy kultúráról. Beszélgessünk a körülöttünk lévő világról, a minket meghatározó eseményekről és folyamatokról. Beszélgessünk barátságosan, szeretetteljesen. Ezért létrehozzuk Facebook-csoportunkat, hogy ez sokkal személyesebben történhessen. A csoport nyilvános, mindenkit szeretettel várunk. Lehet csatlakozni.

Reméljük, hogy ez a közösség segíthet abban, hogy az általános internetes párbeszédkultúrával szemben egy olyan közösség formálódhasson, ahol alázattal és őszinteséggel próbálunk megoldásokat keresni életünkre vonatkozó különböző kérdéseinkre. Épp ezért bátorítunk mindenkit arra, hogy ha kérdése van felénk, vagy régóta foglalkoztatja egy téma, melyet esetleg nem tud megbeszélni másokkal, vagy csak ajánlani szeretne egy érdekes cikket, írást, prédikációt stb., akkor azt megossza velünk.

A hozzászólások moderálása követi az oldal szabályait: „Mivel hiszünk a párbeszédben, töröljük azokat a kommenteket (és legvégső esetben a kommentelőket is), amelyek ezt nem teszik lehetővé, vagy amelyek személyeskedők, sértők és obszcén kifejezéseket tartalmaznak.” Senkit sem szeretnénk kizárni a közösségből, azonban ez az alapvető szabály kell ahhoz, hogy beszélgetéseink előremutatók és értékesek legyenek.

Jó beszélgetést kívánunk mindenkinek!

Itt lehet csatlakozni.

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!