Pályázat mezőberényi iskolalelkészi állásra

Pályázat mezőberényi iskolalelkészi állásra

Share this content.

Forrás: MEE OI NOO
Mezőberény – Budapest – A Magyarországi Evangélikus Egyház (MEE) Országos Irodájának Nevelési és Oktatási Osztálya pályázatot hirdet a 2018. augusztus 15-től betöltendő mezőberényi iskolalelkészi állásra.

Azoknak a lelkészeknek a jelentkezését várjuk, akik a törvényben előírt feltételeknek megfelelnek, és vállalják a diákok és tanárok lelkigondozását, tanítását, a rendszeres igehirdetési szolgálatot és a színes iskolalelkészi munkát.

Az iskolalelkészi javadalmazás szabályos bértábla szerint történik. A státusz leírása – tevékenységek, juttatások, lakhatással kapcsolatos információk – a nevelési és oktatási osztályon megtekinthető. 

A nagy hagyományú, erős evangélikus gyülekezet mellett működő iskola szívesen és támogatólag várja a sokrétű iskolalelkészi munkára jelentkezőt. 

A szolgálat elkezdése előtt személyes segítségnyújtást is biztosítunk a nevelési és oktatási osztály részéről.

A pályázatokat a MEE Nevelési és Oktatási Osztályára (1085 Budapest, Üllői út 24.) kell eljuttatni. 

Beérkezési határidő: 2018. május 31.

Felmerülő kérdésekkel kapcsolatban szívesen válaszol: Koczor Tamás 06/20-824-2158

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!