Dánok nézték meg a nyírteleki gyülekezetépítési munkát

Dánok nézték meg a nyírteleki gyülekezetépítési munkát

Share this content.

Forrás: filadelfia.lutheran.hu, szöveg: Györfi Mihály
Nyírtelek – Görögszállás – A Filadelfia Evangélikus Egyházközség gyülekezetépítési missziói és diakóniai szolgálatának megtekintésére álltak meg Nyírteleken a Félix keresztyén utazási iroda által szervezett dán csoport tagjai.

Először a templomunkban tartottunk ismertetést a gyülekezet múltjáról, jelenéről, szolgálati hitvallásunkról, majd meglátogattuk a Biztos Kezdet Gyerekházat és a mintakertprojektet Görögszálláson.

Az évek óta visszatérő csoportvezetők mindig új összetételű közösséggel érkeznek a gyülekezetünkbe. A buszvezető komoly hívő ember, mindig nagy bátorítás számára, hogy hasonlóan gondolkodunk megváltásról, Krisztus bűntörlő véréről.

Görögszálláson egy dán énekkel köszönték meg az ebédet és a közösséget. Az éneket le is fordította nekünk, Jézus nevéről szólt, amelyben óriási erő van, és amelyben mindent megkap a hívő! 

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!