Felhőtlen gyermekkor – Vasárnapig várják a hívásokat a 1353-as adományvonalra

Felhőtlen gyermekkor – Vasárnapig várják a hívásokat a 1353-as adományvonalra

Share this content.

Forrás: segelyszervezet.hu, fotó: MÖS
Budapest – Vasárnapig tart az Ökumenikus Segélyszervezet Felhőtlen gyermekkor adománygyűjtése a 1353-as adományvonalon. Az országos összefogást azzal a céllal hirdette meg a segélyszervezet, hogy nyári táborainak megszervezéséhez gyűjtsön adományokat.

A segélyszervezet évek óta szervez ingyenes fejlesztő és élménytáborokat hátrányos helyzetű és bántalmazott gyermekek számára.

Az idei évben közel 250 gyermek juthat el a segélyszervezet különböző bentlakásos és napközis táboraiba az adományozók jóvoltából.

A gyűjtés gyereknapi indítása óta mintegy 25 ezren tárcsázták az „ökumenikusok” 1353-as adományvonalát, összesen 6 millió forintot adományozva ezzel.

Az adományvonal hívása mellett az összefogáshoz a TESCO áruházak pénztárainál vásárolható 250 forintos Felhőtlen gyermekkor adománykuponok megvásárlásával is lehet csatlakozni.

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!