Sopronért Emlékéremmel tüntették ki Tremmer Bernadettet

Sopronért Emlékéremmel tüntették ki Tremmer Bernadettet

Share this content.

Forrás: Sopronmédia
Sopron – Ünnepélyes keretek között zárta a tanévet a Hunyadi János Evangélikus Óvoda és Iskola. Az ünnepségen adta át dr. Fodor Tamás polgármester a Sopronért Emlékérmet Tremmer Bernadett igazgatóhelyettesnek.

Hagyományos Istentisztelettel egybekötött évzáróját tartotta a Hunyadi János Evangélikus Iskola az evangélikus templomban. Rajnai Károly igazgató búcsúzott a tanulóktól, kellemes nyarat kívánva. Az intézmény vezetője gratulált a kiemelkedően teljesítő diákoknak, akiknek átnyújtotta a megérdemelt jutalmukat.

Dr. Farkas Ciprián városi tanácsnok ismertette a közgyűlés döntését. Mint mondta, a Sopronért Emlékérem adományozható azoknak a soproni magánszemélyeknek, illetve közösségeknek, akik jelentős mértékben hozzájárultak Sopron város jó hírnevének terjesztéséhez, rangjának, vonzerejének emeléséhez, a város érdekeinek előmozdításához. Tremmer Bernadett harminc éve a gyerekekért és Sopronért dolgozik, tizennyolc éve tagja a Hunyadi János Evangélikus Óvoda és Iskola tantestületének. Tehetséggondozó munkája az egész város javára válik.

A Sopronért Emlékérmet dr. Fodor Tamás adta át Tremmer Bernadettnek, a Hunyadi János Evangélikus Általános Iskola igazgatóhelyettesének. Sopron polgármestere gratulált az elismeréshez, a város összes pedagógusának köszönetet mondott áldozatos munkájukért, majd a gyerekeknek jó pihenést kívánt a vakáció idejére. 

További fotók a www.sopronmedia.hu oldalon érhetők el.

 

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!