Stadiontól vadasparkig – Kirándultak a Győr-Mosoni Egyházmegye lelkészei

Stadiontól vadasparkig – Kirándultak a Győr-Mosoni Egyházmegye lelkészei

Share this content.

Szöveg és fotó: Adámi Mária
Csákberény – Családos kirándulást szervezett 2018. június 21-ére a Győr-Mosoni Egyházmegye lelkészi karának Kiss Miklós esperes. A mintegy negyvenfős csapat utazásának első állomása Csákberény volt, ahol a Gróf Merán Fülöp Vadászati és Erdészeti Múzeumot nézték meg.

Majd egy fagyira megálltak Csákváron, ahol találkoztak Mészáros Tamás egyházkerületi felügyelővel is.

Ezután következett a nap fő programja: a felcsúti Pancho Aréna megtekintése. A Puskás Akadémia egyik tanárának vezetésével bejárták az épületkomplexumot, láthatták az öltözőket, a focipályát, a VIP-páholyt, a sajtószobát, illetve az intézmény kápolnáját is. Innen a Vál-völgyi kisvasúttal indultak tovább. A végállomáson, Alcsúton ismét buszra szálltak, hogy a pákozdi arborétum és vadaspark meglátogatásával zárják a napot. A gyerekeket és felnőtteket itt a kiállításon kívül kilátó, röpde és játszótér is várta.

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!