Legyünk még többen! – Regisztrálj a Szélrózsára

Legyünk még többen! – Regisztrálj a Szélrózsára

Share this content.

Szélrózsa országos evangélikus ifjúsági találkozó
Hatalmas örömhír, hogy több mint ezren regisztráltak a július 25-től kezdődő Szélrózsa találkozóra. Ez óriási szám, minden várakozásunkat felülmúlta, de szeretnénk, ha még többen lennénk a találkozón, szeretnénk, ha mindenki, aki el kíván jönni Bükre, meg is tudja szerezni kedvezményes belépőjét, ezért úgy döntöttünk, meghosszabbítjuk az online regisztrációs lehetőséget egy héttel!

Élj ezzel a páratlan lehetőséggel, és regisztrálj most a Szélrózsára!

Hogy miért érdemes? Összeszedtük 5 pontban:
1. Mert még tudsz válogatni a fedett szállások között, amelyek kedvezményes, 3500 és 4500 Ft-os áron kínálnak neked különleges kikapcsolódást. (Fontos infó, hogy ezek az árak már a napi 500 Ft-os IFA-t is tartalmazzák.)
2. Mert még tudsz vállogatni a különleges ebédajánlatainkból, mindennap háromféle ételkülönlegességet kínálunk neked. (Én a grillezett camambert jázminrízzsel és áfonyalekvárral már nagyon várom.)
3. Mert így kedvezményes, 7500 és 9000 Ft-os áron tudod megvásárolni hetijegyedet.
4. Mert az online regisztrálóknak kis ajándékkal is kedveskedünk a találkozóra érkezve.
5. Mert így tudsz kedvezményes jegyet váltani a Szélrózsa-vonatra, amely Budapesttől Bükig közlekedig, érintve Sopront!
+1 Mert olyan jó túl lenni a regisztráción és már csak arra várni, hogy kezdődjön a találkozó.

További információk ITT érhetők el a Szélrózsa evangélikus ifjúsági találkozóról.

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!