Elhunyt id. Polgárdi Sándorné

Elhunyt id. Polgárdi Sándorné

Share this content.

Szöveg: Polgárdi Sándor
Pápa – Fájó szívvel, de a feltámadás reménységében tudatjuk, hogy Polgárdi Sándorné 2018. július 12-én reggel Pápán, a kórház sürgősségi osztályán életének 77. évében elhunyt.

„Anyu a somlószőlősi szolgálataim során segítette és vitte a somlószőlősi gyülekezet könyvelését és a hozzá tartozó kis gyülekezetekben segítette a munkát vagy elvégezte mindaddig, amíg más nem vállalta ezt a feladatot” – írta szerkesztőségünkhöz eljuttatott levelében Polgárdi Sándor esperes. – „Tizennégy esztendőn keresztül a nyári táborok szeretetteljes szervező Testvére volt. Sokat segített az egyházmegye adminisztrációjában, és kollégáknak is iránymutatásokat adott. Édesanyám temetése Takácsiban 2018. július 22-én, vasárnap 16 órakor lesz a Takácsiban lévő temetőben.”
„Most azért megmarad a hit, a remény, a szeretet, e három, ezek közül pedig legnagyobb a szeretet." (1Kor 13,13)

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!