„Németország beszél” – Vélemények találkozója

„Németország beszél” – Vélemények találkozója

Share this content.

Forrás: evangelisch.de, fordítás: MEE OI Ökumenikus és Külügyi Osztály
Berlin – 2018. szeptember 23-án a Die Zeit hetilap szervezésében és Frank-Walter Steinmeier német államfő védnöksége alatt kerül megrendezésre az a kezdeményezés, amelynek célja, hogy olyan emberek találkozhassanak, akik bizonyos, a világot érintő kérdésekben ellentétes véleményen vannak.

A Die Zeit magazin mellett még tíz más médium is betársult e nap szervezésébe, így a keresztény Chrismon és az Evangelisch.de is. Aki részt szeretne venni ezen az alkalmon, annak pár kérdésre kell az online jelentkezés során válaszolnia. Ezek alapján egy algoritmus segítségével kötik össze azokat az egymás közelében élő embereket, akik egy-egy témában teljesen másképp gondolkoznak. Ily módon szeptember 23-án, vasárnap délután megismerhetik a másik véleményét, gondolkodását és nézőpontját.

https://www.evangelisch.de/deutschlandspricht

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!