Irány a világbajnokság!

Irány a világbajnokság!

Share this content.

Szöveg: Kitajkáné Szántai Mária, Mészáros Tünde
Szarvas – A Vajda Péter Evangélikus Gimnázium több nagyon tehetséges sportolóval büszkélkedhet, többen korosztályos válogatottak. Mivel Szarvas a vízi sportok otthona, így a nyári szezon sem telik eseménytelenül.

„Három diákunk vett részt egy háromhetes felkészítő edzőtáboron a kajak-kenu válogatottal, hogy minél jobban felkészüljenek a hamarosan Plovdivban megrendezésre kerülő ifjúsági és U23-as gyorsasági világbajnokságra” – tájékoztatta szerkesztőségünket az iskola vezetősége. – „Tanulóink, Opavszky Márk (10/c), Kós Benedek (11/b) és Grivalszki Tamás (11/b), és edzőjük, Nyerges Attila kedden utaznak a világbajnokságra, ahol reményeink szerint eredményesen képviselik majd hazánkat, városunkat és iskolánkat, valószínűleg a legnépesebb iskolai csapatként. Az edzőtábor és utazás közötti három nap alatt vehette át Opavszky Márk a Szarvas Város Ifjú Tehetsége elismerést a várostól sportsikerei jutalmául. Sok sikert kívánunk a fiúknak és edzőjüknek az iskola valamennyi tanára és diákja nevében! Hajrá!” – írták a továbbiakban.

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!