Gyertyatartókat és feszületet loptak a gyulai evangélikus templomból

Gyertyatartókat és feszületet loptak a gyulai evangélikus templomból

Share this content.

Gyula – Kegytárgyakat loptak el keddre virradó éjjel a gyulai evangélikus templomból. Forrás: beol.hu

A Gyulai Rendőrkapitányság lopás miatt folytat büntetőeljárást ismeretlen tettes ellen, aki  hétfőn délután 6 óra és kedd délután 2 óra között betört a Béke sugárúton található evangélikus templomba és ellopta a képen látható hat gyertyatartót és egy 40 x 20 centiméteres feszületet az úgynevezett korpusszal együtt.

A rendőrség kéri a lakosságot, hogy aki a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatosan bármilyen érdemi információval rendelkezik, vagy a fényképen szereplő tárgyakról tudja, hogy hol vannak, illetve megvételre ajánlották neki, jelentkezzen az Gyulai Rendőrkapitányságon vagy bármelyik rendőri szervnél, rendőrnél. 

A bejelentéseiket telefonon is megtehetik a 66/ 361-644-es számon, illetve a rendőrség 107-es 112-es segélykérő számain. A rendőrség a bejelentő adatait bizalmasan kezeli.

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!