Szlovéniában ülésezett a Theologiai Szemle szerkesztőbizottsága

Szlovéniában ülésezett a Theologiai Szemle szerkesztőbizottsága

Share this content.

Forrás: Facebook.com / MEÖT
Lendva – Szlovéniában, a lendvai várban tartotta kihelyezett szerkesztőbizottsági ülését a Theologiai Szemle szerkesztőbizottsága. Az ülés során a szemle soron következő számainak összeállítása mellett kidolgozták a jövő évi munkatervet.

A szerkesztőbizottság dr. Fischl Vilmos főtitkár jelenlétében, dr. Kádár Zsolt bizottsági elnök, dr. Bóna Zoltán főszerkesztő, Jakab László Tibor olvasószerkesztő és Szuhánszky Gábor bizottsági tag részvételével ülésezett.

Az ülést követően a bizottság tagjai megtekintették a lendvai vár galériájában Marc Chagall Teremtés és Biblia című rendkívüli értékeket felmutató, ideiglenes kiállítását, amely a reformáció emléknapjáig látogatható.

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!