Megújult a diákönkormányzat az Evangélikus Roma Szakkollégiumban

Megújult a diákönkormányzat az Evangélikus Roma Szakkollégiumban

Share this content.

Forrás: Facebook.com / MEERSZ
Nyíregyháza – A szakkollégisták nagy fokú aktivitásával megújult a diákközösség önkormányzata. A korábban lefektetett szabályoknak megfelelően a tanév elején maga a hivatalban lévő diákvezető írta ki a tisztújítást, az elnöki és két vezetőségi tisztségre bárki pályázhatott.

A megadott határidőre 2-2 írásbeli pályázat érkezett, az abban foglalt terveket, elképzeléseket a jelöltek ismertették a választásra összehívott közgyűlésen.

A levezető elnök, Balázs Dávid kezdeményezésére a két vezetőségi tagot – Balázs Biankát és Lakatos Magdolnát – nyílt szavazással választották meg. Az elnöki tisztségre ketten jelöltették magukat – Balogh Melissza és Varga Ákos –, közülük titkos szavazással választottak. A közösség erre a tanévre is Ákost bízta meg az elnöki feladatokkal.

Derűs, jó hangulatú együttlét volt, de mindenki komolyan vette az ügyet. A jelöltek színvonalas programmal álltak elő, megvalósításra váró, jó ötletek bukkantak fel. 

Hivatkozások: További képek. -

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!