Elhunyt Major Erzsébet, a Fébé anyaházban élt utolsó diakonissza

Elhunyt Major Erzsébet, a Fébé anyaházban élt utolsó diakonissza

Share this content.

Szöveg: Görög Hajnalka, Sztojanovics András
Budapest – Megszomorodott szívvel, de az Úr kegyelmére ismét rácsodálkozva tudatjuk a Fébé-családdal és mindazokkal, akik ismerték és szerették őt, hogy Major Erzsébet testvér, az anyaházban élt utolsó diakonissza életének 96. évében, december 18-án váratlan hirtelenséggel elhunyt. Drága emlékét megőrizzük – írta Görög Hajnalka főnök asszony és Sztojanovics András, a Fébé Evangélikus Diakonisszaegyesület lelkésze.

„Mert nagy az egekig a te kegyelmed és a felhőkig a te hűséged. Magasztaltassál fel az egek felett, oh Isten! Mind az egész földön legyen a te dicsőséged!” (Zsolt 57,11–12)

Friss információk: 

Major Erzsébet diakonissza testvér búcsúztatása január 16-án 10.00 órakor lesz a Fébé anyaház kápolnájában. ( II. Hűvösvölgyi út 193.)

 

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!