Karácsonyi műsort adtak a kiskőrösi gimnázium tanulói a templomban

Karácsonyi műsort adtak a kiskőrösi gimnázium tanulói a templomban

Share this content.

Forrás: vira.hu
Kiskőrös – A kiskőrösi gimnáziumban 2018. december 20-án volt az utolsó tanítási nap a téli szünet előtt, melyet evangélikus iskolához méltó módon zártak, egy kis meglepetéssel.

Farkas Sándor iskolalelkész tartott áhítatot az ünnepről és a fényről, melyet meglelhetünk az életünkben. A templomban a Gmoser István zenetanár által betanított műsor lepte meg a diákokat a 10/a és d előadásában. Furulya, zongora és fuvola kíséretében hallhattuk a legismertebb karácsonyi dalokat, melyeket a tizedikesek kórusa dalolt. Az éneklés mellett szavaltak, és karácsonyi történetet meséltek el. Az igazán színvonalas műsor után a 7/a diákjai szereztek különleges perceket, gyertyagyújtással szimbolizálták a fényt, és annak hiányáról és a rátalálás lehetőségeiről meséltek.

A cikk itt folytatódik.

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!