Telt ház és meleg vacsora

Telt ház és meleg vacsora

Share this content.

Forrás: szon.hu, szöveg: BM
Nyíregyháza – Senkit sem küldenek el az éjjeli menedékhelyről, ha ágy nem is, matrac jut mindenkinek. A szeretet ünnepéhez közeledve minden arról szól, hogyan tehetjük szebbé egymás és mások karácsonyát. A Magyarországi Evangélikus Egyház fenntartásában működő Oltalom Szeretetszolgálat is mindent megtesz azért, hogy az ellátottjai mindenből a legjobbat kaphassák, miközben kint egyre hidegebbek a nappalok és éjszakák, s nem igazán kúszik a hőmérő higanyszála 0 fok fölé.

„Minden egységünkben megtartottuk a karácsonyi ünnepséget, s nemcsak a munkatársainkat tudtuk megajándékozni, hanem azokat is, akik rászorulnak az intézményünk nyújtotta szolgáltatásokra” – mondta Nagy Judit intézményvezető-helyettes. – „Az október 15-étől életbe lépett új szabályozás után érzékelhetően megnőtt azok száma, akik adományaikkal az otthon nélkül élőket szeretnék segíteni, így valóban többet tudtunk nekik adni.”

Tovább a Szon.hu oldalára.

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!