A Lencsési-lakótelepen élők közösen is készültek a karácsonyra

A Lencsési-lakótelepen élők közösen is készültek a karácsonyra

Share this content.

Forrás: behir.hu
Békéscsaba – A Lencsési Közösségi Házban is több programmal készültek a karácsonyra. Az Advent a Lencsésin elnevezésű rendezvényen a településrész óvodásai léptek fel. Ünnepi köszöntőt a részönkormányzat vezetője, dr. Ferenczi Attila és Kutyej Pál evangélikus lelkész mondtak.

A Lencsési Közösségi Házban 11 éve hagyomány, hogy megtartják az Advent a Lencsésin elnevezésű rendezvényt, amelynek célja, hogy a településrészen élő gyerekek, felnőttek és idős emberek közösen, egymásnak örülve tudjanak a várakozás idején együtt lenni – mondta köszöntőjében dr. Ferenczi Attila, a József Attila-lakótelepi Településrészi Önkormányzat elnöke.

Kutyej Pál evangélikus lelkész adventi gondolatai a karácsony üzenetére emlékeztettek. „Ő jön, ő egyre világosodik, ő itt lesz ígéret szerint, tapasztalat szerint, szívünk szerint vagy lelkünk szerint ebben a világban. Kívánom, hogy úgy éljük meg az idei karácsonyt vagy minden karácsonyt, hogy életünk minden napját az lenne a legszebb, hogy ez a fény ragyogja be” – mondta Kutyej Pál.

A cikk itt folytatódik.

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!