Malacot Valentin-napra? Értelmesebb ötlet, mint gondolnád

Malacot Valentin-napra? Értelmesebb ötlet, mint gondolnád

Share this content.

Forrás: kotoszo.blog.hu
Az Amerikai Evangélikus Egyház (ELCA) Good Gifts, azaz „Jó ajándékok” programja régóta foglalkozik az ajándékpiac megreformálásával. A kampány célja, hogy ajándékaink kreatív és jelentőségteljes módon ne csak nekünk okozzon örömet, hanem a rászorulóknak is. Valentin-napi akciójuk alkalmából malacot, méheket és gyümölcsfamagokat lehet adományozni.

A Good Gifts az ELCA egyik adománygyűjtő kezdeményezése, mely lehetőséget ad arra, hogy akik anyagilag szeretnének segíteni bizonyos területeken, azok azt a lehető leghatékonyabban tehessék. A kezdeményezés egyszerű koncepciója: egy rászoruló család számára megvásárolsz egy katalógusból kinézett ajándékot – például egy kecskét –, melyért kapsz egy ajándékkártyát. Februárban Valentin-napra szabott kártyákkal készültek, és az akció keretében malacot, gyümölcsfamagot és méheket lehet adományozni. De karácsonyra és születésnapra adható kártyáik is vannak.

A cikk a KötőSzó blogon folytatódik.

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!