Országos evangélikus táborok 2019

Országos evangélikus táborok 2019

Share this content.

Forrás: MEE OI Gyülekezeti és Missziói Osztály
Kedves táborozni készülők! Örömmel hirdetjük, hogy idén is megrendezzük a már jól ismert táborainkat. Színes programok, sport, zene, játék, töltekezés és jó közösség vár rád. Ha igazán tartalmas és érezhetően evangélikus nyári élményekre vágysz, ne habozz, jelentkezz! Szeretettel várunk. A jelentkezés 2019. február 11., hétfőn indul. Te se maradj le!

Országos evangélikus konfirmandus- és ifjúsági tábor – Bonyhád
2019. június 23–28.
Táborvezető: Farkas Sándor
E-mail: sandor.farkas@lutheran.hu

Mozdulj!
Talán csak egy kicsi hiányzik ahhoz, hogy megtedd a kezdőlépést…
Talán csak egy kis kezdőlökésre van szükséged…
Hogy Isten a füledbe súgja: Gyerünk, menni fog, hajrá, indulj, képes vagy rá, veled vagyok! Hogy meghalld a hívást, hogy vízre lépj a tengeren, hogy bátor légy szembenézni a lehetetlennel, hogy erős légy kilépni a falaid mögül.
Kelj fel, és járj Jézussal! Mozdulj!

Országos evangélikus ifjúsági tábor – Bánk
2019. július 1–7.
Táborvezető: Csadó Balázs
E-mail: orszagosifitabor@gmail.com

Szeretnél belecsobbanni az életbe, egy szuper társaságba? Várod a nyarat? Szeretsz a barátaiddal lenni és új emberekkel megismerkedni? Szereted a strandot, a kalandokat és a kirándulásokat? Szívesen énekelsz, sportolsz, beszélgetsz? Érdekel a Biblia és a hit dolgai? Már elmúltál 12, de még nem vagy 19? Ha ezekre a kérdésekre igen a válaszod, akkor ott a helyed Bánkon július 1-től július 7-ig, ahol rajtad kívül még sok-sok fiatal lesz az országos evangélikus ifjúsági táborban! Gyere te is, jelentkezz!

Országos evangélikus focitábor – Révfülöp
2019. július 22–27.
Táborvezető: Fabiny Márton
E-mail: erosvarfc@gmail.com

Tudod, ki nyerte a tavalyi labdarúgóvébét? Nemcsak nézni szereted a focit, hanem játszani is? Szeretnél egyházi közösségben eltölteni egy hetet a Balaton partján? Akkor neked is ott a helyed a 3. evangélikus focitáborban!

Országos evangélikus zenei tábor – Budapest
2019. augusztus 4–10.
Táborvezető: Mrkva Renáta
E-mail: mrkvarenata@gmail.com

Más forma és más helyszín. Egy remek lehetőség, hogy megismerkedj a keresztény könnyűzene világával. Mindenkinek, akit érdekel a zene, és szeretne hangszeren tanulni vagy tudását fejleszteni. Ha szívesen tanulnál hangszeren, vagy fejlesztenéd tudásod, itt a helyed! Sok szeretettel várunk Téged! Kórus, ének, ritmusgyakorlatok, zenekari próbák. Nem maradhat ki a sok vidámság sem! Ha 8–16 év közötti fiatal vagy, és nyáron szívesen töltenél egy hetet velünk, akkor jelentkezz Te is a táborunkba, hogy együtt adhassunk Istennek hálát szóban és énekben!

Országos evangélikus médiatábor – Budapest
2019. július 7–13.
Táborvezető: Nagy Szabolcs
E-mail: tokennagy@gmail.com

Minden gimis elé szegeződik a nagy kérdés: mi leszel, ha nagy leszel? Ha a média területén szeretnél elhelyezkedni újságíróként, tartalomgyártóként vagy videósként, itt a helyed. A táborban lehetőséged lesz szakemberektől tanulni, munkafolyamatokat megismerni és alkotni: különböző műfajokban írni vagy podcasteket, videókat tervezni, gyártani.

Országos evangélikus családos tábor – Balatonszárszó
2019. június 24–30.
Táborvezető: Németh Zoltán
E-mail: zoltan.nemeth@lutheran.hu

5. Gyümi-családostábor
Igazi kalandtábornak ígérkezik az idei balatonszárszói családos hét, mert nem kevesebb lesz a feladatunk: meg kell mentenünk Földit!! Egy mese részesei lehetünk, amelynek főszereplője a se nem kicsi, se nem nagy, kedves, barátságos kék bolygó, Földi, aki nagy bajban van! Különböző programok, játékok, vetélkedők, beszélgetések mind abban próbálnak segítségünkre lenni, hogy mit tehetünk érte egyénileg és közösen.
Jelentkezni a csaladostabor.lutheran.hu címen található űrlapon keresztül lehetséges.
0–3 éves korig: 3 000 Ft/fő/tábor
3–14 éves korig:15 000 Ft/fő/tábor
14–18 éves korig: 30 000 Ft/fő/tábor
18 éves kor felett: 32 000 Ft/fő/tábor

Jelentkezési felület: https://orszagostabor.lutheran.hu (A jelentkezés 2019. február 11-én indul.)
Jelentkezési határidő: 2019. április 30.
Központi elérhetőség: Gyülekezeti és Missziói Osztály (Gyümi)
E-mail: gyulmisz@lutheran.hu

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!