Február közepén is kell a meleg étel

Február közepén is kell a meleg étel

Share this content.

Forrás: Facebook.com / Angyali segítség az Ótemplomból
Szarvas – Elérkezett február harmadik vasárnapja. Ezen a napon az istentiszteleten Horváth Anikó és Horváth Z. Olivér szolgáltak, s két, konfirmációra készülő diák volt a segítségükre, Nyéki Tamara és Jónás Janka. Horváth Anikó igehirdetését követően a februári születésűeket köszöntötték énekkel, és Isten áldását kérték az életükre. Az istentiszteletet követően pedig ételosztás kezdődött.

Ismét finomat főzött az Ótemplomi Culinary Team, a Pásztor Mátyás-féle főzőcsapat. A Gombár Pál által felajánlott disznó másik felét dolgozták fel egy nagy adag babbal és zöldségekkel, így készült a méltán híres, 800 adagos babgulyás. 11 óra 30 perckor kezdődött az osztás rövid áhítattal és imádsággal. Ezt élőben közvetítették a Facebookon.

Alig fél óra alatt sikerült kiosztani mind a 800 adag finom ételt. Március 3-án folytatódik az ételosztás. Akkor ismét káposztát főz a csapat.

Hivatkozások: További képek. -

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!