Elindult a regisztráció a XIII. Ars Sacra fesztiválra

Elindult a regisztráció a XIII. Ars Sacra fesztiválra

Share this content.

Forrás: MTI, ars-sacra.hu
Budapest – Az Ars Sacra fesztivál célja, hogy értékes művészi rendezvényeken keresztül találkozzon a mai kor embere a hagyományos európai kultúrával. Várják a történelmi egyházak és a kulturális élet képviselőinek jelentkezését, akik a fesztivál keretében a művészet eszközein keresztül mutatnák be az európai kultúra szakrális, időtálló értékeit, hogy a művészet egyetemes nyelvén megszólítva egymást közösen ünnepeljünk. Mottó: „Legyetek mindnyájan egy!” (Jn 17,21)

Elindult a regisztráció a XIII. Ars Sacra fesztiválra és alprogramjaira. Július 15-ig várják a történelmi egyházak és a kulturális intézmények jelentkezését a 2019. szeptember 14. és 22. között megrendezésre kerülő rendezvénysorozatra. A jelentkezés online módon, a www.ars-sacra.hu weboldalon történik.

A fesztiválra olyan új vagy már meglévő, a történelmi egyházakhoz kapcsolható művészeti programokkal lehet jelentkezni, amelyek a fesztivál idején (akár egy rövid ideig is) ingyenesen látogathatók.

Amennyiben először csatlakoznak az Ars Sacra programkínálatához, úgy szükséges egy rövid regisztráció, mely után megkezdődhet a programfeltöltés. A visszatérő jelentkezők pedig a felhasználónév és jelszó beírását követően tehetik meg ugyanezt. Mindkét esetben az online programfeltöltés menüpontot szükséges kiválasztani. 

Útmutatót az Ars Sacra honlapján való regisztrációhoz és a program online feltöltéséhez ITT talál.

A hivatalos felhívás letölthető INNEN.

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!