Az Ökumenikus Segélyszervezeten keresztül is lehet csatlakozni a Notre-Dame-ért indult nemzetközi összefogáshoz

Az Ökumenikus Segélyszervezeten keresztül is lehet csatlakozni a Notre-Dame-ért indult nemzetközi összefogáshoz

Share this content.

Forrás: segelyszervezet.hu
Párizs – Budapest – Számos vállalati és magánszemély kérésének eleget téve saját adománygyűjtési csatornáin keresztül is lehetőséget teremt a Notre-Dame újjáépítéséért indított összefogáshoz való csatlakozásra az Ökumenikus Segélyszervezet.

A gyűjtéshez egy bankkártya segítségével a  www.segelyszervezet.hu oldalon lehet csatlakozni, illetve az Ökumenikus Segélyszervezet 11705008-20464565 számlaszámán, „Notre-Dame” megjelöléssel.

„Úgy tapasztaljuk, hogy hazánkban is sokan sokféle indíttatásból szeretnék kifejezni szolidaritásukat, és saját adománnyal is csatlakozni a Notre-Dame-ért indult összefogáshoz. Vannak, akik személyes emlékeket őriznek a székesegyházban tett látogatásról, míg mások egy fontos, szimbolikus keresztény, avagy ökumenikus ügyként tekintenek a templom újjáépítésére. Egyházi hátterű szervezetként, széles társadalmi bizalommal bíró szervezetként fontosnak tartjuk, hogy biztonságos adományozási csatornát kínáljunk mindazoknak, akik segíteni szeretnének” – nyilatkozta Gáncs Kristóf, a Segélyszervezet adománygyűjtésekért felelős kommunikációs igazgatója.

Mint ismeretes, a világ egyik legismertebb és leglátogatottabb katedrálisa hétfő este gyulladt ki, és szenvedett felbecsülhetetlen károkat. A katasztrófa másnapján nemzetközi összefogás indult, melyhez Magyarországról is több város csatlakozott.

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!