Országos Evangélikus Ovis Olimpia Kiskőrösön

Országos Evangélikus Ovis Olimpia Kiskőrösön

Share this content.

Forrás: vira.hu
Kiskőrös – Az Evangélikus Ovis Olimpia április 30-án tizedik alkalommal került megrendezésre, s az országos rendezvényhez idén a kiskőrösi Harangvirág Evangélikus Óvoda is csatlakozott.

Idén a kerek évfordulót rendhagyó módon ünnepelték. A Magyarországi Evangélikus Egyház Gyülekezeti és Missziói Osztálya által szervezett országos rendezvény előzményeként minden óvoda kapott egy társóvodát, amit sorsolással döntöttek el, és az adott intézménnyel egy videókonferencia segítségével indították a napot.

A szentendrei Evangélikus Zenei Óvoda gyermekei köszöntötték a kiskőrösieket, majd éneklés után közös imával kezdték meg az olimpiát. Az egyház által összeállított feladatokból Scrob Erzsébet választotta ki azt az öt programelemet, amelyet a gyerekek az óvoda udvarán forgószínpadszerűen játszottak végig.

A teljes cikk itt érhető el.

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!