Élőben az EGOT-ról

Élőben az EGOT-ról

Share this content.

Orosháza – Nagy fába vágta a fejszét az oroscafe.hu, hiszen átadták a mai napra a kormányt az EGOT (evangélikus gimnazisták országos találkozója) diákjainak. Az egyik alkotócsoport tagjai cikkeket fognak majd megjelentetni az oldalukon. Itt követhetik nyomon élőben a tudósításokat. Forrás: oroscafe.hu, fotó: Belák Katalin

Szombaton a diákok az általuk választott alkotócsoportokban dolgoznak: textilfestészet, akvarell, kórus, komolyzene, könnyűzene, néptánc, költészet, fotózás, múzeumpedagógia, pszichodráma.

Külön szekciót kapot az újságírás, ahol 15 diák feladata tudósítani az EGOT eseményeiről. Az iskola számítógéptermében nagy a zsongás, mindenki a kapott feladtát teljesíti, ami nem más, mint informálni az adott szekciók történéseiről. Munka közben az újságírás és a fotózás alapjaival ismerkednek a fiatalok az OrosCafé munkatársainak irányításával.

Alkalmi cikkíró: Kemény Tünde Budapest, Novák Dorina Budapest, Nagy Anita Győr, Göstl Ágnes Győr, Koreny Viktor Aszód, Kürzsely Gergő Aszód, Kiers Bálint Budapest, Belák Katalin Kiskőrös, Velez Ágnes Kiskőrös, Péntek Dorina Kiskőrös, Lazanyecz György Orosháza, Széles István Nyíregyháza, Zászkaliczky Márta Budapest, Tölgyesi Zita Budapest, Végső Noémi Budapest.

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!