Tehetségkutató döntőjén jeleskedtek az ágfalvai pszichiátriai betegek otthonának lakói

Tehetségkutató döntőjén jeleskedtek az ágfalvai pszichiátriai betegek otthonának lakói

Share this content.

Forrás: agfalva.szedik.hu
Budapest – A Moravcsik Alapítvány minden évben megrendezi a pszichoszociális fogyatékkal élő emberek kulturális találkozóját. Az országos döntőt négy regionális megmérettetés előzi meg, hogy a budapesti eseményen már a legszínvonalasabb műsorokat láthassa a közönség, és bírálja a szakértői zsűri. A nap során közel ötven produkció váltotta egymást a Józsefvárosi Művelődési központ színpadán.

A műsor rendkívül sokszínű, változatos és összességében véve meglepően színvonalas volt. Ezért is hatalmas siker, hogy lakóink két arany és egy ezüst minősítést értek el. Tánc kategóriában a „Zombitánc” produkcióban Baranyai Tünde, Bognár Eszter, Orsós Zsuzsanna, Molnár Melinda, Horváth Sándor, Pável Gyötrgy Ciprián és Pinezits András lepte meg a közönséget.

A Kőleves című mesefeldolgozásban Baranyai Tünde, Horváth Péter és Limberger Pál varázsolt varázsolt derültséget a közönség arcára. 

Ertl Tibor aranyfokozata és különdíja pedig azt jelzi, hogy a legjobbak közt is kiemelkedőt tudott nyújtani Ady versének szavalatával.   

Hivatkozások: További képek. -

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!