Programokat, szolgálatokat támogattak – Beszámoló a Gyermek- és Ifjúsági Bizottság üléséről

Programokat, szolgálatokat támogattak – Beszámoló a Gyermek- és Ifjúsági Bizottság üléséről

Share this content.

Szöveg: Grendorf-Balogh Melinda, fotó: pixabay
Budapest – A Gyermek- és Ifjúsági Bizottság 2019. május 21-én tartotta meg évi második ülését. Grendorf-Balogh Melinda, a bizottság elnökének beszámolóját olvashatják.

A Gyermek- és Ifjúsági Bizottság ülésén a tavasz folyamán elkészült országos felmérés kiértékelése, a bizottság és a Gyülekezeti és Missziói Osztály együttműködésének tervei és a 2019-es Gyermek- és Ifjúsági Pályázat elbírálása voltak a legfontosabb témák. Utóbbin az eszközigényeket 411 000 Ft-tal, a programokat pedig 9 256 400 Ft-tal, így összesen, az ország különböző régióiban folyó szolgálatokat, 9 667 400 Ft-tal támogatta a bizottság. A megbeszélésen elhangzott, hogy a jövőben milyen további szempontokkal szükséges még bővíteni a kiírást, hogy egyértelműbb lehessen a pályázói és az elbírálói oldalról is a rendszer, egymás munkáját támogatva ezzel.

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!