Templomok éjszakája Murgán

Templomok éjszakája Murgán

Share this content.

Murga – 2013. szeptember 18-án, Murgán az Ars Sacra rendezvénysorozat keretében színes és értékes műsorokban és művészeti aklkotásokban gyönyörködhettek a részt vevők. Forrás: gyonk.lutheran.hu

Papp-Ágoston Mónika és segítői lelkes és áldozatos szervezésének köszönhetően igazi élményben lehetett része az idelátogatóknak. A templomok éjszakája a katolikus templomban kezdőtött Mayer Mihály katolikus püspök szolgálatával, majd a Duo Conturs (Polyák Rita és Kovács Adrenne) igazán bensőséges koncertjével folytatódott.

Ezután a résztvevők átmentek az evangélikus templomba, ahol a templom és az evangélikusság történetéről Beke Mátyás evangélikus lelkész beszélt. Közös éneklés után a Sonnore  énekegyüttes szívet, lelket melengető koncertjének lehettek részesei az érdeklődők.

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!