Szerelmeskönyv – Irodalmi pályázati díjat nyert Kőszeghy Miklós

Szerelmeskönyv – Irodalmi pályázati díjat nyert Kőszeghy Miklós

Share this content.

Forrás: Facebook.com / Litera-Túra Irodalmi és Művészeti Magazin
Budapest – 2019. május 25-én zajlott a Litera-Túra Művészeti Kiadó által meghirdetett pályázatra érkezett műveket csokorba szedő Szerelmeskönyv – Antológia 2019 című kiadvány bemutatója Budapesten. A 141 szerző közel 300 pályaműve közül a gyűjteményes kötetben 129 költő 248 versét olvashatjuk. A pályázaton díjat nyert Kőszeghy Miklós evangélikus gyülekezeti munkatárs is.

Első lett Vigh Krisztina, második helyezett Kőszeghy Miklós, harmadik helyen szerepelt Zajácz Edina és Pap Kristóf. Különdíjat kapott: Böröczki Mihály és Albert Zsolt. A zsűri által díjazott alkotásokat megjelentetik a Litera-Túra Irodalmi és Művészeti Magazinban, valamint a Litera-Túra Művészeti Folyóiratban is.

Hivatkozások: További információk. -

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!