Megjelent a Dunántúli Harangszó 2019. nyári száma

Megjelent a Dunántúli Harangszó 2019. nyári száma

Share this content.

Forrás: Dunántúli Harangszó, szöveg: Koczor György
Győr – A Nyugati (Dunántúli) Evangélikus Egyházkerület lapja, a Dunántúli Harangszó negyedévente jelenik meg. Ezúttal a nyári számot tarthatja kezében az olvasó. Az alábbiakban a szerkesztői ajánlót olvashatják.

Ezévi második számunkban a nyári időszakra kínálunk olvasnivalót kedves Olvasóinknak. Az igei és teológiai oldalakon a szerzők aktuális témákat tárnak elénk, majd a kerületi és megyei oldalakon a gyülekezeti új kezdeményezések mellett a nyári táborokról olvashatunk. Megismerhetjük a Hetednapi Adventista Egyház életét, és bepillantást kapunk az ausztriai magyar evangélikusok között végzett szolgálatba. Az ArcKép rovatban Dobó Dániel ifjú lelkész számol be abortuszellenes missziójáról. Az ifjabb nemzedékről sem feledkeztünk meg, ugyanakkor a Kisharangszó rejtvényeivel a felnőtteket is tudásuk edzésére biztatjuk. A Megosztom rovatban három előre ment lelkészfeleség (egyik közülük lelkész is volt) lelki örökségébe tekinthetünk családtagjaik segítségével, ezzel is emléket állítva nekik Újságunk legfrissebb számával kívánunk jó töltekezést a nyári időszakra!

Koczor György, főszerkesztő

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!