Legyen Ön is szervezője az Orgonák éjszakájának!

Legyen Ön is szervezője az Orgonák éjszakájának!

Share this content.

Forrás: Filharmónia Magyarország
Budapest – Az Orgonák éjszakája első alkalommal kerül megrendezésre Magyarországon. Július 20-án egyszerre szólal meg a hangszerek királynője országszerte a Filharmónia Magyarország szervezésében. Csatlakozzon szervezőként és nyerjen értékes nyereményeket.

A Filharmónia Magyarország hagyományteremtő céllal megrendezi az – Orgonapont koncertsorozathoz szervesen kapcsolódó – Orgonák Éjszakája elnevezésű országos zenei eseményét július 20-án. A program célja, hogy felhívja a figyelmet az orgonához kapcsolódó zenei élmények kimagasló kultúraformáló erejére, valamint az, hogy értékes ismereteket közvetítsen a hangszer történelmével, működésével, építésével és jövőjével kapcsolatosan. 

Az idén először megrendezésre kerülő orgonás ünnepen a központilag szervezett nagy koncertek mellett lehetőséget biztosítunk saját szervezésű, orgonához kapcsolódó események társulására is. A hét kategóriában regisztrálható események szervező-közösségei között a Filharmónia Magyarország nyilvánosan kisorsol három értékes nyereményt.

A kategóriák között szerepel orgonakoncert, orgonabemutató, társművészetek és egy rekordkísérlet is, amelynek célja, hogy Kovács Szilárd orgonaművész által, erre az eseményre komponált művét a lehető legtöbb orgonán egyszerre szólaltassák meg július 20-án. 

Ne maradjon le, küldje el jelentkezését az orgonak.ejszakaja@filharmonia.hu e-mail címre vagy regisztráljon az alábbi linken: http://orgonapont.hu/orgonak-ejszakaja/regisztracio/ 
További információ a www.filharmonia.hu weboldalon.

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!