Blues a templomban

Blues a templomban

Share this content.

Forrás: ozd.hu
Ózd – Rendhagyó koncertet tartottak az ózdi evangélikus templomban. Tóth Melinda szervezésében a City Blues Band örvendeztette meg a hallgatóságot, az eseményen több hazai és külföldi sláger is felcsendült. A lelkész szerint mindenkinek lehetőséget kell biztosítani a bemutatkozásra.

Szinte színültig megteltek az ózdi evangélikus templom padsorai, ám ezúttal nem a megszokott istentiszteletre érkeztek az érdeklődők. Az esemény keretein belül ugyanis a City Blues Band elnevezésű zenekar mutatta meg tehetségét a nagyközönség előtt. A helyiekből álló banda még 2017-ben kezdett el együtt zenélni.

Első hallásra érdekesnek tűnhet a programmal kapcsolatos helyszínválasztás. Tóth Melinda evangélikus lelkész szerint azonban nemcsak az orgona töltheti meg a templomot értékes zenével.

„Bízom benne, hogy az eseményre olyanok is érkeztek, akik még nem voltak itt a templomunkban, de ezzel a zenével a szívüket szeretnék melengetni. Ezáltal egy újfajta közösség is létrejöhet. Nekem mindig fontos az, hogy meg tudjunk szólítani embereket”  hangsúlyozta Tóth Melinda, evangélikus lelkész.

A teljes cikk itt érhető el.

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!