A Balatonnál táboroztak a pápai evangélikus gyerekek

A Balatonnál táboroztak a pápai evangélikus gyerekek

Share this content.

Forrás: veol.hu
Az elmúlt tanév végeztével hamar útra keltek a különböző városi iskolákból érkezett evangélikus diákok, hogy együtt táborozzanak a gyülekezeti ifjúság összetartozásának igényével.

Közel negyven fős, pápai evangélikus diákokból álló gyülekezeti csoport táborozott négy napig Révfülöpön a Pápai Evangélikus Egyházközség szervezésében.

Németh Katalin iskolalelkész, Antalné Ihász Mária presbiter nyugalmazott óvodapedagógus és Polgárdi Sándor esperes szervezőkként hosszú ideje alakították a nyári tábor programját, melynek gazdagsága, a pontos időbeosztás, a színes események arra engedtek következtetni, hogy ez évben is a közösségépítésben maradandó élményt kívántak nyújtani. Az esperes tájékoztatása alapján a táborban vendég előadó volt Hafenscher Károly igazgató, teológiai tanár, Gabnai Sándor balatonfüredi, valamint Németh Szabolcs mencshelyi lelkész.

A teljes cikk itt érhető el.

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!