Ajánló: Evangélikus műsorok a Duna Televízióban

Ajánló: Evangélikus műsorok a Duna Televízióban

Share this content.

Szöveg: Nagy László
A Duna Televízió Evangélikus ifjúsági műsorának és az Evangélikus riportoknak a következő adásait ajánljuk.

EVANGÉLIKUS IFJÚSÁGI MŰSOR A DUNA TELEVÍZIÓBAN
Július 21-én, vasárnap 10:15-kor kezdődik a Duna Televízióban az Evangélikus ifjúsági műsor, melyben az orgonák éjszakáját követő napon Finta Gergely orgonaművész a Deák téren található orgonákat mutatja be, valamint beszél az orgonák szerepéről az ember életében. Mindkét hangszert meg is szólaltatja. Az adást július 23-án, kedden 9 órakor a Duna World csatornán megismétlik. Szerkesztő Nagy László, rendező Horváth Tamás.

EVANGÉLIKUS RIPORTOK A DUNA TELEVÍZIÓBAN
Július 21-én, vasárnap a Duna Televízióban  11:05-kor kezdődő Evangélikus riportokban visszatekintünk az erdélyi ifjúsági találkozók, a Köz-Ép-Pontok történetére és beszámolunk az idei Tusnádfürdőn megrendezett találkozóról is. Az adást július 22-én, hétfőn 8:55-kor a Duna World csatornán megismétlik.

Címkék: Duna Televízió -

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!