Ezen a héten tartják a Csillagpont református ifjúsági találkozót

Ezen a héten tartják a Csillagpont református ifjúsági találkozót

Share this content.

Forrás: MTI
Debrecen – Budapest – Kedden kezdődik és szombatig tart a Csillagpont református ifjúsági találkozó Debrecenben. A találkozón hitéleti, kulturális, közéleti, tudományos, pszichológiai, zenei és sportprogramok várják a háromezer regisztrált résztvevőt – közölte a Magyarországi Református egyház kommunikációs szolgálata az MTI-vel.

Azt írták: „a minden tudatmódosító szertől mentes fesztiválon” a fellépők között lesz a Lóci játszik, a Platon Karataev, The Biebers és a Deniz Live zenekar. Előadást tart mások mellett Pál Ferenc római katolikus pap, mentálhigiénés szakember és Kádár Annamária pszichológus, tréner. 

A programok között szerepel Marvel-kvízest, video és design workshopok, élő könyvtár és várostrom, valamint kézműves foglalkozások.

A teljes programkínálat megtalálható a fesztivál honlapján, a csillagpont.reformatus.hu oldalon.

A kétévente megrendezett tábor témája idén: „körbevesz”. „Az idei Csillagpont azt mutatja majd meg, hogyan vesz körbe Isten országa és szeretete mindnyájunkat akkor is, ha eddig nem éreztük vagy még nem ismerjük” fogalmaztak.

Hozzátették: a kilencedik református ifjúsági találkozó újdonsága az ingyen letölthető csillagpont alkalmazás, amelyen keresztül a résztvevők böngészhetik a programkínálatot, összeállíthatják saját programjukat, megtalálják benne a digitális énekfüzetet és a fesztivál térképét, valamint a találkozóról szóló híreket, videókat, fotókat.

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!