A változás szele – 18. KÖSZI Nyomkereső készségfejlesztő tábor

A változás szele – 18. KÖSZI Nyomkereső készségfejlesztő tábor

Share this content.

Forrás: KÖSZI Egyesület
5–12. osztályosok számára szerveznek tábort Piliscsabán.

A változás szele – 18. KÖSZI Nyomkereső készségfejlesztő tábor

Korosztály: 5–12. osztályosok (2019/2020-as tanévben)
Helyszín és időpont: Piliscsaba, 2019. október 25–28.

Ha te is változnál vagy változtatnál, vagy csak túlélnéd a változást, tarts velünk! A KÖSZI Nyomkereső tábor idén is a rejtélyek világába kalauzol, oda, ahol használnod kell az eszedet és az ügyességedet, hogy megfejtsd a titkokat, és a te csapatod győzedelmeskedjen. Elég bátor vagy, hogy vállald a kihívást? Sok barát és egy kiváló csapat, változatos és szórakoztató program vár ezen az izgalmas őszi hétvégén.

Idei mottó: „A változás szele”.

A változás jó vagy rossz dolog? Te szereted a változásokat? Szerettél volna már megváltozni… netalán valakit megváltoztatni? Előfordult már, hogy az életedben valaki vagy valami nagyon megváltozott? Hogy viselted? Mi vagy ki segíthet, hogy állva maradj a változás szelében is…?

A KÖSZI Nyomkereső egy olyan egyedülálló készségfejlesztő tábor, ahol a szabadidő hasznos és élményszerű eltöltésén, illetve a fiatalok személyiségének és készségeinek gazdagításán túl életkorukhoz igazítva számos szórakoztató programot is kínálunk számukra. Az agyat és kreativitást pallérozó programokon kívül helyet kap táborunkban egy őszi kirándulás, mozgásra serkentő akadályverseny és métázás, valamint szerepjáték és más csapatos vetélkedők is. Gyakorlott, dinamikus csapatunk egy szerető, családias közösségben várja a táborozókat.

Nemcsak elkötelezett, de sokéves tapasztalattal rendelkező animátoraink, táborszervezőink gondoskodnak arról, hogy a fiatalok új barátokra és megértő, szeretetteljes közösségre leljenek a táborok alatt. Célunk, hogy személyes példamutatás útján megismertessük a fiatalokkal mindazokat az értékeket, amelyeket mi is követünk.

Költséghozzájárulás, kedvezmények és a technikai részletek pontos leírása a KÖSZI honlapján: www.koszi.net
Információ: Szalai Nóra kapcsolati és operatív munkatárs
Telefon: +36 30 791 8664
E-mail: koszi@koszi.net

Címkék: KÖSZI - tábor -

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!