Megújítaná tagságát a PRÚSZ-ban?

Megújítaná tagságát a PRÚSZ-ban?

Share this content.

Forrás. reformatus.hu
Budapest – Megalakulásának 15. évfordulója alkalmából a Protestáns Újságírók Szövetsége (PRÚSZ) tagdíjfizetési amnesztiát hirdetett: akik december 31-ig befizetik a 2019-es tagdíjat, azoknak elengedik a felhalmozódott tartozásukat.

„Az utóbbi években – bizonyára egyszerű feledékenységből vagy anyagi okokból – számos egykori tagtársunk maradt el akár több évi PRÚSZ-tagsági díj befizetésével. Az így felgyülemlett tagdíjhátralék sok kollégánk számára ma már a legjobb indulattal sem kezelhető" – indokolta a szolidaritási akció meghirdetését Nagy Katalin elnök.

Ezért a szervezet elnöksége szeptember 2-i ülésén úgy töntött, hogy azok, akik az idei évben jelzik visszajelentkezési szándékukat és befizetik az 5000 forintos éves tagdíjat, azok a felhalmozódott tagdíjtartozásuk kiegyenlítése nélkül is ismét a PRÚSZ teljes jogú tagjai lesznek. A december 31-ig befizetett tagdíjjal a jövő évi tagságukat is megválthatják.

A szövetség várja új tagok jelentkezését is, a jubileumi kedvezmény rájuk is vonatkozik. Az éves tagdíj mellett nekik a sajtóigazolvány árát is meg kell fizetniük. 

Részletek a PRÚSZ felhívásában.

A Protestáns Újságírók Szövetsége a református, evangélikus, baptista és metodista egyház támogatásával jött létre 15 évvel ezelőtt. Megalakulása óta Novotny Zoltán sportriporter volt az elnöke, aki idén áprilisban adta át a világi és egyházi médiumoknál dolgozó keresztyén újságírókat, médiamunkásokat tömörítő szervezet vezetését Nagy Katalin rádiós szakembernek.

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!